Welkom bij Café Frusch
Café Frusch Histrorie
Café Frusch Besloten Feesten
Café Frusch Verenigingen
Café Frusch Actueel
Café Frusch Soorten Bier
Café Frusch Soorten Bieren
Eetcafé Café Frusch
Café Frusch Foto's
Café Frusch Contact

Café Frusch

De hoeskamer van Baek

  • Voor al uw besloten feesten
  • Vergaderruimtes
  • Verenigingen
  • Eetcafé

Proef onze karaktervolle bieren

Brand Premium Pilsener onderscheidt zich door zijn krachtige smaak. Bij Brand brouwen we ons pilsener namelijk met méér hop en dat zorgt voor méér smaak. Het volledig volmout gebrouwen pils van Brand kenmerkt zich door de perfecte balans tussen haar hopbitterheid en hoparoma. Dit komt doordat Brand twee keer in haar brouwproces hop toevoegt aan het bier. Aan het begin, voor de kenmerkende hopbitterheid, en aan het eind van het brouwproces voor het kenmerkende bitteraroma van het bier.

SMAAK

Het beste proef je de bitterheid in de gehele mond. Voor onze bieren gebruiken we Saazerhop uit Tsjechië, een hop met een zeer delicaat aroma en op hopgebied het neusje van de zalm.


  

Brand Premium Pilsener

Brand Weizen

Brand Lentebock

Brand Lentebock is gebrouwen met een bijzondere blend van gebrande moutsoorten en vergist met een bovengist. Lentebock dankt zijn frisse smaak aan de Saazer hop, gecombineerd met fruitige smaken van de gist. Brand Lentebock lijkt qua receptuur op de krachtige Brand Dubbelbock, omdat het wordt gebrouwen met dezelfde moutsoorten. Echter is dit bier echt een Lentebock door het gebruik van de Saazer hop.

SMAAK

Deze Saazer hop geeft Brand Lentebock een verfrissend karakter mee met een zeer delicaat aroma.


  

Brand Dubbelbock

  

Brand Weizen, een Weizen uit Limburg volgens traditioneel beiers recept. Gebrouwen met Saazerhop, zuiver mineraalwater en natuurlijk veel tarwe. Heerlijk fris met zachte afdronk. Brand Weizen is een echt Hefeweissbier, ongefilterd van hoge gisting dat nog nagist op fles. Het bier heeft de karakteristieke hopbitterheid van Brand bier door het gebruik van haar Saazerhop. Daarnaast zorgt de door onze brouwers zorgvuldig geselecteerde blend van tarwemout, broeimout en pale ale mout, voor de karakteristieke smaak van dit weissenbier. Het eerste echt Limburgse weizenbier!

SMAAK

Brand weizen is een heerlijk volfris lichttroebel fruitig bier met een kruidnagelaroma, een vleugje hoparoma en een zachte afdronk

bescheiden  kruidnagelaroma, een vleugje hoparoma en een zachte afdronk.  

  

Brand Dubbelbock dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. De bijzondere blend van gebrande moutsoorten geeft dubbelbock een prachtige, robijn rode kleur. Brand dubbelbock is door zijn krachtige, moutige karakter een echt herfstbier.

Gebrouwen sinds 1987. Door zijn bijzondere moutsamenstelling van caravienne en Pale ale mout die op verschillende temperaturen gebrand zijn, heeft ons Dubbelbock zo’n prachtig donkerrode kleur die goed bij de herfst past! De kenmerkende hopbitterheid is net als meer van onze andere bieren afkomstig van ons Hallertau hop. Dubbelbock is een echt herfstbier dat vanaf de derde week van september verkrijgbaar is.

SMAAK

Door zijn langere rijping als gevolg van zijn dubbele lagertijd in onze oude brouwerij in combinatie met zijn karakteristieke hopbitterheid en moutsamenstelling heeft deze Dubbelbock een rijke en robuuste smaak.